Slide background
Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

İleri Teknoloji Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Mersin Üniversitesi İleri Teknoloji Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (MEITAM); bünyesinde ileri analiz cihazlarının yer aldığı laboratuarları ile bölgesel, ulusal ve uluslararası kalkınmaya yönelik her türlü multidisipliner araştırma, Ar-Ge, eğitim ve test/analiz hizmetlerini vermektedir.

MEITAM, sadece Mersin Üniversitesi’ndeki araştırmacıların değil bölge üniversiteleri ile kamu kurumlarındaki ve özel sektördeki araştırmacıların test-analiz ve Ar-Ge çalışmalarına konularında uzman personeller ile destek vermektedir.

MEITAM, bölgede faaliyet gösteren sanayici ve girişimcilerinin ileri teknolojilere dayalı ürün, süreç ve malzeme bilgisi gereksinimlerine cevap verebilecek düzeyde olup, Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında danışmanlık hizmetleri sunabilecek zengin bir altyapıya sahiptir.

MEITAM tüm çalışmalarını TS EN ISO/IEC 17025 standardı çerçevesinde yürütmekte olup gıda, çevre, kimya ve kimya teknolojileri, malzeme bilimleri, sağlık bilimleri, hücre kültürü ve moleküler biyoloji ile yer bilimleri gibi daha pek çok alanda test ve analizler yapılmakta, teknik destek verilmektedir.

Ayrıca, MEITAM bünyesindeki Nanoteknoloji ve İleri Malzemeler Anabilim Dallında, Yüksek Lisans düzeyinde eğitim verilmektedir.

MEITAM, with yurt içi ve yurt dışı araştırmacılarının konaklayabileceği süit odaları ve çalışma odaları, seminer ve konferans salonları ve multi-disipliner araştırma laboratuvarları ile tüm araştırmacılara “Çözüm Ortağı” olmayı hedeflemektedir.

BAŞVURU FORMLARI İÇİN TIKLAYINIZ!